Followers

Monday, November 29, 2010

kalau malam ni malam terakhir saya.. (khas buat dia)

khas buat dia yg ayin syg.. :)

awk...
cmne kalau esok saya dah xde...awk prnah pk x cmne kalau Tuhan lg syg sy??
cmne, bila awk bgn pg esok, awk dapat call dari kwn or family saya,ckp saya dh xde??awk dtg sni x??
awk dtg x jumpa saya buat kali terakhir??awk nangis x bila dpt tau saya dah tinggal awk??

awk...
saya xnk awk sedih..maaf k..saya terpaksa pergi dlu..awk, kalau saya pergi mlm ni, mknanya saya dah tunaikan kata saya hari tu..ingat x, saya pernah gtau awk, insyaAllah, smpai akhir hayat saya, saya akan syg
 awk.
.saya dh tunaikan kata2 saya kn??sampai akhir hayat, syg saya n cnta saya hnya utk awk..awk..truskan hidup awk k..kalau dlu saya xkasi awk pandang pmpuan lain, tp, kali ni pandang la pmpuan lain..tp, syaratnya, awk kena cari yg lagi baik dr saya tau..saya xnk awk susah nnt..so, cari la pmpuan yg bukan cuma tau agama tapi patuh pada suruhanNya n tinggalkan laranganNya..juga pmpuan yg patuh n hormat awk n semestinya yg sgt syg awk..
saya hepi sgt kalau awk dpt cari pmpuan cmtu..ni amanah saya tau..tp, kalau la dtakdirkan utk awk pmpuan yg selainnya, awk didik la dia k..

awk..
kalau dlu, sy slalu pesan jgn lupa saya..tp kali ni, kalau saya jd pnyebab kesedihan awk, awk lupakan la saya..simpan la saya dlm diari hidup awk..smpan la diari tu dan bukak la diari baru yg tinggal saya dlm kenangan..sampai mati, cinta saya utk awk...tapi sayang sgt..kita xsempat hidup sama2..xsempat ada babies, share life yg sama...awk ingat lg kn kita pnh ckp pasal ni..awk ckp awk nk babies utk 1 team bola..saya marah..saya ckp saya bukan mesen beranak..awk gelak n cuit hidung saya..awak..kita xsmpat bertunang pn..awk pnh ckp nk hntar rombongan..tp saya xnk..saya ckp, saya xnk btunang lama..tp xsgka pulak cmni..ok la..at least awk xsakit sgt..klu dah btunang, msti awk lg sedih kn..

awk..
trima ksih sgt..trima kasih sbb awk trma bila saya ckp nk brubah..xnk dah buat bkn2 dgn awk..awk cuma tnya knape..bila sy jwb xdepe, awk trus trima je..thanx sgt..saya tau, awk pn ada niat nk brubah kn..awk slalu share notes yg membina kt saya..thanx k..awk dh jrg call sy, dh xde vc or mms...thanx sgt..msj pn kurang dah..tp saya tau awk setia..awk..trima kasih sgt..trima kasih atas cinta n syg yg awk kasi..

saya hargai sgt..awk doakan saya k..tolong bacakan yasin utk saya..satu lagi, kalau boleh, jgn nangis..masa kita nk jauh dlu, saya nangis, awk xpujuk..awk ckp saya nangis buruk..hehe..saya tau awk nk pujuk saya..tp air mata awk brharga sgt utk saya..awk..trima kasih atas susah senang yg smpat kita kongsi..trima kasih krana sanggup berhujan sbb hntar saya dlu..trima kasih sbb sanggup brlapar utk saya..trima kasih sbb sudi trima n syg saya..forever loving u..thanx 4 being my boy.. <3

~nur layyin~

*dipetik dr kisah owg , tp yes , semmgnye ny un aq khas an tok dye . (:

No comments:

Post a Comment