Followers

Saturday, February 19, 2011

asal aku ny ,,

makin tue aku ase , makin sensitif plak aku nh . aiyoo , asal ha? aish , ntah a . maybe aku tga set-up bodies aq tok mse akn dtg . yeah , a farewell tyme . kte sume akn berpisah rite? so, better kte collect sebyk mne memori and stick it in our mind until the laz breath . i hope so . pas spm nty, dah takkan ad lagi blaja kat bilik sekecil classroom , dah susa dah na gwau2 sme2 , dah semestinya susa nak b'kumpul sme2 . kau tau, aq hmpir2 menangis juz sbb t'egt experiences yg nak tanak kte sume akn lalui. korg ta sdey ke? i admit it, aq sdey.



and, bcoz of dat lah , aq kalo bole tanak korg kwn ngn sesape except me . tamakkan aku? takpe, biakan . aq yg tmk, bkn korg. tau asal? sbb gerenti aq akn jlez tgk korg kwn ngn owg len. dan pasti slow2 korg akn lupekan aku. aq tanak cmtu !!! tp apekan daya, takdir takkan mampu tok ditolak ( kot ubah uh bole a kot ) and we hve to accept it. oke, i'll try to. pipah, calm down. asal na jlez nh? bia je a dyorg kwn ngn sape2 pon , kau tu ape krg ea. kan kan . huh, pape un aku ttp akn jelez ! 

arghh ,let the time stop ! aiyo ~  plz dun let the time running faster than b4 . i'm really want a long journey 2gether wif my frens . dis sweet memories , biakan je terlekat lam pita rkmn. nty aq dah besa aq nak mainkan video uh dan egt blek memori silam . konfem aku akn menangis . gerenti ! sobsob. lom pape g aq dah tacing ha . aiyoo . 

dah a. better aku stop b'blogging skrg b4 i'm starting nose-watering(tol ke sentences uh?). utk kau, believe me , aq tekankan skali lagi , aku jlez tgk kowg kwn ngn dq len . heh, sory for my attitude . aq cm kongkong kau plak kan . baiklah, skati kau a . kwn a ngn sspe un aq ta kesa ( walaupun aku btul2 akn jlez! ) . but the important things is , dun forget me pal . egt , aku syg kau cm aku syg fmli aq sndri , understood? until then , tata . :)

No comments:

Post a Comment