Followers

Sunday, March 20, 2011

kau MR DETECTIVE !

whoa !

spe kte kau je yg bole de perasaan ,,
spe kte kau je yg berhak nak cmni >>> jiwang bagai ha .
heyy ! mr DETECTIVE pon bole gak lah .

owg slalu ckp detektif pndy slesaikan probs org jehh
tp probs sendiri , terkontang-kanting dibuatnya .
heyy , ta sume cmtu lah .
detektif yg ny okayy je KOT .
probs dye ? ntah a , dye smpn sume ea sndri .
mane nak luahkan . *owg laki emg cmni ke?

HAHA ! jgn ta percye dye pon ad perasaan gak meyh .
--> plus JIWANG ! haha . kalau dpt kek mat rock ,
digelarnya kau mat jiwang . tak pon jiwang karat .
tu a ,
spe suh dga byk naa lgu jiwang .
kan da jd jiwang ha (tp still tanak ngaku? ish3~)

*eisyh , da lpe dah na cte psal ape ha . adoyy . tkpe a , ta pnting pon kan . bknnye msok pkse pon .

Friday, March 18, 2011

kau dgr nh !

kau ! dh a , jgn rsau la . aku dah lpekan dah pon sal bnde tuh . buad ape na stresskan diri ngn bnde yg ta septutnye kan . i supposed to focus to de important one ( wahh , bi aku are getting better :DD . alhmdulillah ) . sory tok sumenye , sory wat kau susa aty . dahdah , kite kne fokus . kalau kau bole buad , aku pon bole gak la . GAMBATE KUDASAI ! :)

mcm nilah . ~,~

Kepada yang mengetuk pintu hati yang terkuak
Asyikku takkan luak
Sampai jantungku tak berdetak
Menghitung detik tanpa muak
Kerana di situlah kau terletak
Sehingga seluruh tubuhku habis rosak
Takkan kulupa walau bercerai talak
Kau hanya mampu tergelak
Aku ditolak
Sering ditempelak
Baru kusedar diri ini tidak layak

Sekian lama, hadir insan kedua
Mungkin dia yang teristimewa
Membuka pintu yang terkunci itu dengan hanya kata-kata
Ucapan salam sebagai pembuka
Pandanganku terpahat kepada si dia
Tapi kini aku kembali dalam dilema
Sahabatku menyayanginya
Lebih daripada segala apa
Di dunia maya yang fana
Kucoret gambarmu dengan sempurna
Tapi bukan dengan mata pena
Kerana aku berharap lukisan itu lenyap bersama masa
Seperti kasihku kepadamu yang ingin aku lupa
Aku masih mencuba
Aku masih mencuba
Adakah akan terdaya?
Adakah aku terpedaya?
Dengan muslihat dan tipu daya?
Senyumanmu mempesona
Bakal hilang di pandangan mata
Bila aku sudah tiada
Tiada lagi gelak ketawa
Tiada lagi gurau senda
Aku akan menjauh kerana diri ini tiada makna... 

p/s : sorry aku curik note kau tp , bnde ny related ckit ngn aku . tkpe kan ^.^ .

Thursday, March 17, 2011

AKU kan .

HAHA ! sume salah aku . yup , aku yg b'slh sbb wat kau cmni . sory kwn , kau ta ptut ase bnde nh sume . beban uh kau kasi je kat aku , bia aku tggung . kau ptutnye relax jehh skrg nh . g un kau kan pkse besar taun nh (cehh, ckp cm aku tak jehh) . tkpe , kau bdq pndy . bdq pndy kne constant stadi . aku ? kalo dah emg nmenye ta pndy , takkan pndy pye lah (uppss , aku ktuk dri sndri .-.-') . yup , aq ngaku aq mne a pndy cm korg . hw un ntah siap ntah tak . *eishh, asenye aq de ckp sal ny kt post sblm nh kan ..* 


wehh bdq , pape pon aq tau kau tga bce bnde alah ny . kau dga cni baik2 . aku nak ckp , terima kasih byk2 sbb kau nak gak jd kawan aku . thnx gak sbb sudi tego aq (aku tau aq de buad byk silap) . tnpe kau edup aq tak b'mkne , edup aq akn jd cm dlu gak ,, cm zmn jahiliah dlu . tengs for everything buddy . :)  skrg kau da ebad kan . warghh , jlez aku .. impossible , aku mesti pecut kau balik ! skrg , kau pesaing aku . sedia? aku on jehh ..


heyy pak cikkkk ,, sjak ble kau brni tego aku nh ? t'kjot aku tau tak . nseb baik a aku tade drh tinggi, kencing manes, sakit jntung ,, kalo tak emg dah lme kau kne flying kick ! haha , aku melawak jela . na elgkan stress coz making sum1 disappointed of me . haih , cne ek . 1 1 probs dtg . kalo kau bole tlg slesaikan probs aku , dh lme aku mntak tlg dah . tp kalo aku mntk tlg kau , b'tmbh a lg 1 probs . aku tanak cmtu wea .


dah a , ckup a confession setakat nh . aq na wat hw plak . byk meyh . kau nak tlg ? dipersilakan . :DD  tp tkpe a , aku tanak susakan kau . kau buad a hw kau dlu , siapkan . nty kne mrh ngn ckgu , susa . aq tape kne mrh ngn ckgu , tp kau tu yg taley . egt , bdq pndy mane bole kne marah ngn ckgu . jejas result nty . (lg skali aq ckp sal kepndyan) . maaf ek .


untuk kau : whereever u are , remember this word, 'kau bja leklok au..kte fight spm ,,' . aku egt lagi n aku mainkan lam video memori aku ny tok naikkan smgt blaja aku . aku hrp kau cmtu . ^.^ 

Wednesday, March 16, 2011

ape yg aku rase ?

aku slalu egtkan dri aku jgn terlalu ske kt sum1 tuh. aq try ckp aq ta ske dye tp asal aq slalu jlez lam sume bnde yg dye buad ? asal ? , kdg tuh plak cmpy aq tye kt dri aku psal dye , asal kau pegi sne , msti kau rmy peminat kan , asal kau ebad sgt , ta bole ke lau kau duk diam jeh , npe msti dyorg sbut + cte sal kau (ta bole cte sal bnde len ke) , knpe knpe knpe ??? byk persoalan meyh n aq sndri pon taley jwb .

tau tak , aku jlez ble kau pegi mne2 (sbb nty kau akn femes . rmy org knl) , aku jlez ble kau rmy peminat (aku geram wehh . ase cm na pkse dyorg minat owg len jeh . haish !) ,  aku jlez ble kau ebad sgt (kte cm bersaing jeh . o.O) , aku pon jlez gak ble kau asyik jln2 . dh a kau hensem ! (dyorg yg ckp . aku tak pon aeh .) perghh . duk a diam2 ta reti ke ?! nty dyorg pndg kau , spe yg susa ? aduhh , sory coz aku cm pkse kau . tp yg pleng aku jlez ble dyorg cte sal kau . bjet cm dyorg tau sume bnde sal kau ( ny dh lwn tokey nh ) . asal hah ? dah byk kali aku tye diri aku tp still tade jwpn . 

ble org tye ' betul ke kau suke dye? ' , gerenti aku akn ckp , ' i will not answer it now . not for now . ' tkpe ke aku ckp cmtu ? tkpe kan .. lg pon , ase cm ta privasi plak ble owg tye then kte jwb , ' ye , aku ske dye so? ' . better kept this feelings alone . jgn kaco smpai abez spm okeyh . :D  yup , aku akn tggu saat tuh . utk yg b'tye , sory sbb aku ta mmpu jwb soalan korg yg simple dimple mimple tuh . aku mmg ta bole n aku tanak jwb . 

maafkan aku .

Tuesday, March 15, 2011

honey-MADU ^O^

cuti ! cuti dtg lagi . masa tak hnti berlari . cmtu a edup aku skrg nh . haishh . result pekse dah dpt (tggl 1 subjek je lg yg lom dpt-pqs) n mrkh aq sume ea terrible , atrocious ! jlez tol aq ngn dq yg higher mrkh dye dpd aku . lawan tokey wea !! haha . frankly speaking , aku sgt jlez . ny buad aq ptus hrpn na blaja tau tak . korg ebad . ble je aq ley pecut korg? ble?!

alhmdulillah a , even aq ta se-ebad korg but at least aq tade gagal (lau ikut standard spm lah) . pape un , aq ttp ta puas aty . ase cm na amek pekse blek jeh . aish . xpe xpe , ad ubi ad batas , ad ary tgk a , kau aku pecut ! *whoa . arap aq bkn b'smgt kt cni je ~~   huh , geramnye akuu !! rileks pipo . ny baru pekse pertme . mseh ad lg yg kdua n so on jadi , gambate pipo ! :DD

aku dah tau result kau . perghh , ebad a kau . mrkh nak tgy jehh . luntur smgt aku ha. kalo a bole trun klz kan , nak je aq mntak kt cg aq na trun klz . aq na trun klz k , simple . duk klz dpn2 ny cbrn dye besa . aq ta bese a jd dak pndy.. dq pndy sumenye nak duk diam + blaja jeh . aq ny ne a reti na duk diam . msti aq gggu korg blaja kan . sory ek , i'm under-mistake .dah a , korg g a smbung blaja . org pndy kne kekalkan status dye sbg dq pndy . aku ? aku takpe ,.. aku ne a pndy sgt cm korg so bese2 jela kan . ^.^' 

huh , da kul 5 setgh dah n aq ta tdo2 ag nh . mate taley na lelap a. aura cg hanizah kuat sgt ! aish ,hehe . tp emg tol un , wat kje sej jeh dah tros elg ngntok . tengs cg ! :D  *i'm really hoping my history's result will be flying colors . aku nak sgtsgt A+ . aku nak sgtsgt dpt 11A+ SPM nh !!! nty kte blaja sesme kt lua ngre ea (insha-Allah,,) . egt tau, jmpe kt mne2 pon nty jgn lpe tego ! dah, aku stop cni dlu . chiao ~