Followers

Thursday, March 17, 2011

AKU kan .

HAHA ! sume salah aku . yup , aku yg b'slh sbb wat kau cmni . sory kwn , kau ta ptut ase bnde nh sume . beban uh kau kasi je kat aku , bia aku tggung . kau ptutnye relax jehh skrg nh . g un kau kan pkse besar taun nh (cehh, ckp cm aku tak jehh) . tkpe , kau bdq pndy . bdq pndy kne constant stadi . aku ? kalo dah emg nmenye ta pndy , takkan pndy pye lah (uppss , aku ktuk dri sndri .-.-') . yup , aq ngaku aq mne a pndy cm korg . hw un ntah siap ntah tak . *eishh, asenye aq de ckp sal ny kt post sblm nh kan ..* 


wehh bdq , pape pon aq tau kau tga bce bnde alah ny . kau dga cni baik2 . aku nak ckp , terima kasih byk2 sbb kau nak gak jd kawan aku . thnx gak sbb sudi tego aq (aku tau aq de buad byk silap) . tnpe kau edup aq tak b'mkne , edup aq akn jd cm dlu gak ,, cm zmn jahiliah dlu . tengs for everything buddy . :)  skrg kau da ebad kan . warghh , jlez aku .. impossible , aku mesti pecut kau balik ! skrg , kau pesaing aku . sedia? aku on jehh ..


heyy pak cikkkk ,, sjak ble kau brni tego aku nh ? t'kjot aku tau tak . nseb baik a aku tade drh tinggi, kencing manes, sakit jntung ,, kalo tak emg dah lme kau kne flying kick ! haha , aku melawak jela . na elgkan stress coz making sum1 disappointed of me . haih , cne ek . 1 1 probs dtg . kalo kau bole tlg slesaikan probs aku , dh lme aku mntak tlg dah . tp kalo aku mntk tlg kau , b'tmbh a lg 1 probs . aku tanak cmtu wea .


dah a , ckup a confession setakat nh . aq na wat hw plak . byk meyh . kau nak tlg ? dipersilakan . :DD  tp tkpe a , aku tanak susakan kau . kau buad a hw kau dlu , siapkan . nty kne mrh ngn ckgu , susa . aq tape kne mrh ngn ckgu , tp kau tu yg taley . egt , bdq pndy mane bole kne marah ngn ckgu . jejas result nty . (lg skali aq ckp sal kepndyan) . maaf ek .


untuk kau : whereever u are , remember this word, 'kau bja leklok au..kte fight spm ,,' . aku egt lagi n aku mainkan lam video memori aku ny tok naikkan smgt blaja aku . aku hrp kau cmtu . ^.^ 

No comments:

Post a Comment