Followers

Sunday, April 17, 2011

cmtu ea ,,

result da dpt . yeah ! bole tahan a terok ea . ase cm na turun klz blek jeh . adoih ,, dah, stop a . aku tade mood na cte sal result nh . bikin stress meyh . aiyoo ~~

..........................................................................
aku jmpe cg su ritu , discussing about my problem . hm , betullah kte fishah ritu , aku ny jenis yg pemendam . sume probs aku smpn sndri , susa a aku na luahkan .. maaflah , bukan susa tp ta reti na cte cmne kt korg . i'm just afraid u'll say , 'apela , mslh kecik pon na kecoh .' . dpd sket aty dga kowg ckp cmtu better aku tkyah ckp kan . so , sbb tu la aku rela smpn sume uh deep in my heart , alone . aku ckp sal pekare ny kt cg su then cg ckp tu a salah aku . mslh mane ley pendam , kne luahkan gak . even ta sume , at least release a gak .


baiklah , aku mengaku tu a silap besa  aku . ble aku smpn sume probs uh then ble da berbukit , mule a aku emo bagai , n surely when all the problems burst , i'll cry . yup , tu je yg mmpu aku buad . menangis , menangis dan terus menangis . 'whoa ! wake up pipo , kau kne kuat , kau kne tabah . sape kau tok menangis tu sume !' , tu a kte2 smgt yg slalu aku ckp kt dri aku . maaf , aku sgt daif . tlglah pimpin aku , don't u ever exonerate this grasp as i need u more ...


baiklah, b4 i keep babbling , better i stop typing . aku pon da tade idea na tulis pe dah . otak blank orh . utk kau , tahniah for yr examination . maaf , aku ttp ta sehebad kau so , berbanggalah dgn diri anda .

No comments:

Post a Comment