Followers

Sunday, June 26, 2011

the damsel in depress .

untung kan kau ad A- . aku tau kau ebad , aku tak nafikan pun tp tlglah , tlg jgn tunjukkan kekoyokkan anda disini . setdknya , walau aku tade a lgsung , mrkh aku ttp up dpd kau (for a certain subject-6 subjects) . *nh aq tulis melayu ny mksd ea aku tga stabil a ny . kalau da t'kua bi , emg mse uh tgh b'ad kt optimum rate . asal aku cmny? ntah a . mungkin sbb dr cre kau uh nmpk sgt cm kau drop aku . tak pham aku dehh ... dgn owg len kau oke jehh tp slack plak ble ngn aku .  ilmu yg ad bkn tok disimpan smpai b'krt tp tok dignekan agr bermanfaat so, share jela sume yg kau tau bknnye jd kdkut kt sni . 

aku cbe fkr (+)ve psl kau tp hm ntah la .. action speaks louder than words hence , dpd stu aku nmpk yr 2nd personality . tknk dehh aku hurai pjg2 ,, kau dah besa, pndy2 la pqe sndri . ble aku tego tau plak kau nk touching ..  mungkin uh emg sikap kau tp tlglah pham, bkn kau sorg je yg ad perasaan . KAMI PUN ADA ~ . okay lah , smpy cni jehh aku nak ulas , tuan pye bdn lbey tau .. 
sekian , slmt mnjlni kehidupan . doakan yg terbaik tok aku tau :D terimakasih . 

No comments:

Post a Comment