Followers

Sunday, June 12, 2011

surat untuk FAME KINN'A

                                                          5 AL-GHAZALI
                                                          SMKA DATO' HJ ABU HASSAN HJ SAIL
                                                          71400, CHEMBONG,
                                                          NEGERI SEMBILAN
                                                          17 MEI 2011 .

        menemui sahabatku qienah yang sedang belajar tak ingat dunia di bumi petra tuh .. heyy , kau sehad ? kitorg ? hmph, rindu gilerr tahap ghaban kat korang ! setahun kita separate , macam-macam hal berlaku ~~
saudari (cehh , formal la plak),
        tujuan kami menulis coretan ini adalah untuk mendiskusikan hal di atas . Baiklah , sambung balik .. [HARAP KAU TAK RASA KESKEMAAN ISI SURAT NY.. :D] daripada datangnya budak baru, blahnye budak lame ,, daripada berkenalan dengan dyorg, kitorang perkenalkan diri .. macam2 perkara berbeda yang berlaku . Asenye kalau kau masuk sini gerenti ramai orang minat (cehh , jangan kembang sudah . nanti kena beli baru ~~) . Yelah , kau kan cantik comel cun cute, ramai orang suke ^^' .

        hey, wafa makin femes orh sekarang . Dia jadi pemantun, menang sampai peringkat negeri . cikgu kat petra mesti bangga kan bila dengar pasal ny . wafa je kot yang femes , yang lain-lain uh biase2 jeh . me ? low profile sudaa ~ bukan nak koyok tapi dah kenyataan nak buat camne kan xD . tapi se'low profile' mana un aku, mereka tetap kata aku femes . [HOIH, MANE ADE LAH ~] .

        i'd read your letter tapi baru sekarang teringat nak balas. (hehe, maafmaaf) . cite pasal IMRAN . aku okay jeh . senanye , dah lame aku nak tutup cite antara aku dan dia tapi sejak dia masuh balik dulu, makin HAWT pulak cite kitorang . seriously, aku tade pape un dengan dia . Ya , aku masih sayang dia , . aku sayang bukan sebab suka tapi aku sayang dia sebagai seorang kawan :'D . kau pun same . aku sayannggg kau ,, sayang sangat2 <3
        cite tentang imran tu kite letak je ketepi . tapi betulla kate kau, sepanjang 5 hari dia ade kat sekola uh masih tak boleh ganti mase rindu kite 2 tahun uh . yep , aku faham kau rindu dia .. aku pun same tapi takkan aku nak show ? aku tak reti dan aku taktau camne . dats y lah kalau kau perasan + ingat, aku jarang2 sekali cakap ngan dia . segan wehh . dah lame tak jumpe la katekan ~ . dia pun macam ta kenal jeh kitorang kat situ . if u were in my shoes, ape yang kau akan rase ? sedih kan . camtu a aku mase tu [lbih kurang a] tapi aku faham keadaan dia . dia segan tuh sebab masuk balik sekolah lame dia . kalau kau perasan cikgu pun pelik asal dia masuk balik kan ..
        then kalau kau masih ingat ayat dia yang wat kite sum esedih mase tu ,, "weh, aku last jumaat ni" , kau dah mula tahan sebak . I still remember you said to him , "Imran, asal kau nak pindah ? Kau tahu tak mase kau 5 hari ni tak leh nak ganti rindu kitorang 2 tahun ~~", kau ulang sume-sumenye ,, kau luahkan, muntahkan balik kat dia . kau tahu, dia terdiam mase tu. Aku tabik ngan kau . macam-macam care kau buad juz to make him stay walaupun tak berhasil but at least, kau dah cuba . haha , i still remember u scolded me, "Fifah, kau tak sedih ke dia nak pindah ? Pakse dia stay , jangan kasi dia pindah fifah", tapi aku buat dekk jeh . Aku penat nak layan kerenah dia senanye sampai terdetik kat hati aku ,'Kau nak pindah, pindah a . Lain kali takpayah pindah sini kalau cuma nak buat kitorang camni .' sampai macam tu sekali !
   
        Jumaat tu hari laz dia kat petra . 22 Jan 2010 .. Abez je orientasi kau bertekad nak jumpe IMRAN ,, kau nak halang dia daripada pindah . Then, you burst into tears . Tak pernah aku tengok qnah lemah camni . Kau menangis depan dia, depan kitorang semua ! Aku pun sedih tapi airmata ni taknak kua . Degil sangat . Hujan pun turun macam same2 kongsi kesedihan kita . dan unpredictable , aku pun pindah ... Ase happy tak terkate sebab dapat pindah [tak kisah a sekolah mane un] tapi sedih sebab kena tinggalkan korang . kau lagi a, berkali-kali ganda kau sedih dan berGELEN-GELEN baldi air mata kau keluar sampai kua a ayat "Fifah, Imran nak pindah , kau pun nak pindah gak ke ? takpayah la Fifah,, " Aku terkedu . Aku sedih tapi aku terpaksa . Maafkan aku qienah ..
~ Maaf , lebih selesa guna 'aku' if tak face to face ^^'



 dehearty_roses . :)

surat ny aku karang khas buad my lovely hunny BUNNY fame kinn'a ! hey , kau bce ke tak ny? sorry ,  surat ny tak dpt dipos jd, tulis kat sini oke kot . :) harap sangat kau bace . pape hal kalau nak balas , SILAKAN ~~

No comments:

Post a Comment