Followers

Saturday, August 6, 2011

buad teman .

nak post sumthing tp tatau na tulis ape . trial lg semggu je mekk . tah a wea, ase cm na lari jehh dr dewan tu nty krg .. tanak a amik pekse ! tp tkleh ,, i didn't hve the spirit to do that thing . pekse ttp kena amik . alahai ,, lmhnye insan b'nama Afifah Hanani ny ,,, *adoyy . cbe a jd kuat ckit . try to strike for the best !

kwn2, pkse tggl bpe lme je lg kan . uh ta kesa a yg pnting, ary laz spm uh la ary kte sume laz sme2. beb, korg ta sdih ke? aku smpy b'cucuran airmte ha dok pqe psal nh .. sedih mekk ,, kte nh da mcm adk-brdik dahh , rapat ea bkn main . seronok kan ble 1 batch dok asrma . mkn sme, blaja sme2 , gurau sme2 , pegi skola pun sme2 ! huish , cmne a nty kan ble sume uh dah tade ~~

aku slalu t'byg cne ek nty ari laz spm . heh , msti a babak sedih ye tak .. hm, tah a wea . kdg aku ase aku akn burst into tears wktu uh tp kdg aku ase , aku akn kaku diam membisu dan b'sme aty yg keras mmbiarkan sume uh b'lalu . TANAKK !! *kalaulah skola ny ad form 6 kan bgus ,, bole skola ni balik . tp confirm tak sume akn + nak msok form 6 . spe yg nak pky bju skola blek kan .. HAHA ! hm , airmte aku mengalir lagi .. setitik demi setitik .

Ya Allah , sesungguhnya aku amat menyayangi shbtku ini . Kau lndungilah mrk di bwh lembayung rahmat-Mu walau dimana mrk b'ada, Kau pimpinlah tgn mrk , jgn izinkan mrk terjerumus ke dalam kancah kemaksiatan ,, Kau lmbutkan aty mrk, bersihkanlah jiwa mrk, .. Ya Rahman , kau bukakanlah pntu aty mrk , berilah taufiq dan hidayah-Mu kpd mrk, jgnlah ptuskan kasih-Mu dpd mrk Ya Allah ! perkenankanlah doa ini, Amin Ya Rabbal 'Alamin ~ .

No comments:

Post a Comment