Followers

Saturday, August 20, 2011

satu hati JIWA RAGA .

ASSALAMUALAIUM . *dah bpe lme a aku tak update nh ? -.-'

dah trial dahh ~ . seriyes aku ckp , i don't want the time to keep running . please stop ! . tgk , aku emo lagi . hmm , tu a aku , most everytime i'll be like this . kau tau , kdg mse pekse un bole t'pqe sal bnde nh (tah pape tah.) . sdey mekk tp aku thn jehh . *msti korg bosan kan asyik dgr bnde yg sme jehh . sory a , aku tak b'mksud na buad korg boring tp tu a hakikatnya . 

trial bwu jehh abes seminggu . there's left 2 weeks more . *tak sabarnye nak raya ! (heh, berangan je lbey) xD . --> iklan jeh ny . ^^'

alhamdulillah , start arini insha-Allah takkan de lg rebut-rebut, gado-gado , bsing memekak sal komputer lg dah . mslh uh dah slesai ~ bersyuku sgt mehh ,, walaupun comel cam aku tp tkpelah , dah rezeki ,, terima jelah kan :D . pape un , thnx pm , for the gift ! i really appreciate it . :) 
 

No comments:

Post a Comment