Followers

Saturday, December 10, 2011

kau dan kau !

tak lama lagi jehh wea. bila dikira-kira tinggal tak lebih 3 hari jeh lagi . nanti aku akn tertanya-tanya 'Mana kau ?!' . dah susah dah nanti nak dengar kau jerit 'Pipo !' , susah dah nanti nak tengok muncung sedepa kau uh .. susah dah nanti nak dengar tangisan syahdu kau .. i wanna be your shoulder ~ betullah tu ape yang aku tulis nh --> 'heyy kawan ! perpisahan kala ini menjerut rasa hati . kususun langkah merentasi gate sekolah. dalam :) airmata menyusuri pipi . Ya Rabb, aku sayangkan mereka! Bingkisan kenangan ini takkan pernah pudar !!'
hahah hm. aku je yang emo atau kau kau sekali ?


bila pertemuan kita jejaki, pasti perpisahan menanti . sama macam kondisi kita sekarang nh . masanya akan tiba (14nov'11 - abadikan dalam kenangan) . bila dikira-kira ternyata aku tak cukup jari nak kira jumlah kesalahan aku kat korang . infinity kot ~~ mintak ampun mintak maap ye , ;D . aku ny kadang buat salah dalam canda ,, kot kot korang tak selesa cakap kat aku !


dan oh ye kau .. hampir-hampir aku terlupa . weh ! aku masih ingat janji kau --> kita contact after spm ea <-- kau ingat tak uh? taktau a kot aku jeh yg berharap . tapi if kau terlupa atau buad-buad lupa ,,hm, takpelah , aku faham . buad ape aku nak paksa kan ^^' . eh, tadi aku borak ngn akak kau(msj je pun) ! hahah, byk gak story cite ngn dye . ntah mcm mne dye tau aku pipo un aku tatau .. dan entah cmne kau tau aku pipo pun lagilah aku tatau ! heyy, pelik akulah . kau kan tade numbo aku . dlu je kot , skrg ,,, aku dah tuka sbb numbo dlu uh dah elg . ntah mne aku cmpk . its just MIA . aish, dah a aku syg sgt2 numbo uh lbey2 lagi uh youth club pye numbo =.='' . walau apepun, akak kau the best ! :D


beyon . memula knl kau , kau slalu kua loghat ngri kau uh . pelik+kekok aku nak borak ngn kau . aku nh dah la ta reti gne 'aku' ble borak ngn owg so tatau na bhsekan dri ape . kebetulan kau gne mu-den , stret aku pun gne yg sme . den ! ^^ . haha ,, tapi kejap jehh sbb kne tegur . de bdq ckp owg pompuan ta ssuai gne den . cm gnas sgt .. dye saran suh aku gne sy-awk ke ,, better ckit . hm, if dlu kau saran cmtu aku okay je tp sjak msuk smkap nh , sume bnde aku jd ta reti buad . aku pun tatau ape jadi ngn aku nh -.-' .


ash . dyorg kata kau pelik . pelik ke? biase jeh aku tgk . hahah ntah . mungkin sbb kau boleh tgk bnde tu kot . hm ,bg aku uh sume perkara biasa sbb fmli aku pun rata-rata cmtu . yg takleh nmpk cume 4 owg (setahu aku lah) ; mak, akak 1st,2nd and aku . adik pompuan aku yg bwh ny boleh je nmpk . memula uh dyorg takut a gak tp lama-lama dyorg wat dunno jehh . lgpun kita tak kacau dyorg kan ^^' . so, kau takpayah dgr pe yg dyorg ckp ash . kau dgn diri kau okay?


akem,anyn,cyp . korang antre bdq baru yg terawal aku kenal di smkap. sme kelas pulak tu ! haha , macam ad chemistry jehh kita ^,^ . taktau a ny kali ke berapa aku cakap tapi aku tetap nak ulang ,, terimakasih atas segala jasa korang di 4k dlu . walau dah berpenat lelah , korang tetap tak jemu-jemu . setiap hari pulak uh , korang tetap tak bosan . heh, kenangan masa periksa aku takkan lupakan ! haha, yeah ,, sgt signifikan ouh memori uh . bukan boleh diulang semula pun . korang watak dah lain .


ros . kalaulah kau ada tok baca benda nh sume .. hm . terimakasih, sbb sudi jadi kawan aku . kau jelah yg tak kisah aku cmne ,, trme je pe kekurangan aku . yg len2 uh ,, time senang jehh berbaik-baik ,, lembut gigi dr lidah ! tp time susah , haish ,,, susah mau ckp . kadang frust gak aku dok 4k uh . bdq2 ea,, indah khabar dr rupa jehh . menyampah (hah, kan dah kua dah.) ! bkn aku nak ckp aku ny baik ke ape tapi tak pena lah seumur hidup aku jumpa owg cam korang . dan itulah salah satu penyumbang yang menyebabkan aku dah pindah keluar dari kelas k . walaupun kelas uh awesome tapi takpe , aku tak kisah .



ima . kau penyumbang aku tok jadi lebih talkactive . yep, mse form 4 dlu aku sangatlah pendiam . dgn ros jehh aku rajin berceloteh sbb dia tuh banyak ckp -,-' . sampai tak terlayanlah aku . haha. tapi takpe,, aku seronok jeh macam tu . oh ye ima, terimakasih sekali lagi . byk gak yg kau cakap dan buad uh menyedarkan aku . sejak dari form4 lagi tapi masa uh aku tak perasan sangat sebab dulu kita cuma sama dorm, kelas lain-lain .. sekarang bila kita sama kelas, lebih-lebih lagi kau duk sebelah aku, ada jehh cite kau nak ckp kat aku . memula uh aku malas nak layan ,, if layan pun endah tak endah jeh tapi taknak lah aku buad taktau jehh so aku layan jelah ~ terimakasih atas semua kesabaran yang anda berikan . :)


wafa . 5 tahun kott kita sekolah sesama tapi kau dah sangat berubah . makin banyak bercakap? hm, sangat . kita dah tak rapat cam dlu . atau kau cuma amik kesempatan atas kesenangan org lain? ntah lah,, susah aku nak tafsir diri kau sekarang . banyak benda yang aku tak nampak . yela, kau bukan selalu di mata pun .ape2 pun , aku harap sgt kau jd lbey baik , lbey pendiam mungkin . mungkin celoteh kau buad owg len sume ketawa tapi jangan terlebih krn tak sume suka . okay ? n,n .


najwa ariffa . :) . kau banyak bersabar dgn aku ,kerenah aku .. haha, apela aku ny , banyak kali susahkan kau tapi kau ,, thanks ! mungkin kalau bukan disebabkan kau aku takkan berjaya hingga ke sini . dan, aku dlu byk tiru perilaku kau . sje nak test-test , sesuai tak ngn aku . tapi rupanya tak . aish, pipo ! just be yourself . kita mana boleh jd diri owg len . takde makna pun . jadi diri sendiri kan lebih better , lebih istimewa ^^ . najwa , ingat CM' !


~~ heh. nak cite sorang-sorang rasa tak larat . setakat ni jelah yang aku mampu coretkan . segala silap dan salah serta teguran uh untuk mengingatkan si jari yang leka menekan papan kekunci dan si pembaca yang tekun menghayati . jazakalllahu khairan kathiran . sehingga berjumpa lagi :')



No comments:

Post a Comment