Followers

Friday, January 20, 2012

I Miss You :')




Hubungan kitorg dh lme dah ,, sjak aku kecik lagi .. Mak nak mrh? Hello, tak pun ea ,, tak pernah pun ! kitorg pun mcm dah serasi dah .. tapi bila dah makin besar nh, aku jarang 'miskol' dia sbb aku na try jadi kuat . kalau dia ada, susah aku nak berdikari ,, asyik bergntung harap je . taknak ! cukuplah aku susahkan dia dulu . heh, tetap dia degil ouh . tetap mahu mapan di sisi aku -.-' ,,


tp sejak aku pindah sekolah ny, baru aku tahu dialah sebenarnya sumber kekuatan aku .. tak perlu cari jauh2, dpn mata pun dah ada ! dia faham keadaan aku dulu ; bdq nak membesar emg punya mcm2 kehendak , jadi dia tak pernah tinggalkan aku keseorangan . He is always be my back whenever I need him . terharu ouh ngn semua pengorbanan dia .. 


being a scholar was very tiring . kadang aku hampir ampuh ngn duri kehidupan jadi selain dpd Allah, aku pun ngadu pada dia, luahkan semua yg aku rasa for him to give me some strength . I need to boost my spirit ! aku hampir lelah ,, 



tapi skrg, dia dah menyepi . senyap tnpa berita , sunyi tanpa bicara . Where is he? aku tertanya-tanya ,, aku rindu dia :'( .. I Miss You, my dear tears :')








p/s : frankly, i really miss to cry . 

No comments:

Post a Comment