Followers

Tuesday, January 10, 2012

maaf sbb aku tolak lamaran kau .

sory, aku tak bermaksud pun nak tolak tp kalau kau cakap awl2, msti aku tak t'agak2 nak terima permintaan kau . memang maaf sgt2 lah,, nh aku dah buad pilihan, aku tak  boleh nak tarik balik . muka kau haritu sgt kasihan ,, macam merayu suh aku trme lmrn kau . maaf ! aku mmg nak tp aku tak dpt nak terima ,, sory akem, aku mmg tak dpt nak trme cdgn kau tok off keja hari uh . 


*28 disember 2011 ! ektuly harini ktorg wat spesel tok abg bongsu kami, Mohd Faizal yg senanye bufday ea 22 dis ritu ,, ktorg wat kat jusco s2 , hari rabu .
senanye hari uh aku keja tp nseb baik ptg lam kul 2 cmtu so boleh la join korg even sekejap :') ,, dr term, ktorg b'konvoi ke jj , pakcik drebar tumpangkan :PP . haha, drebar bas je pun .. wktu aku dtg term uh , aku observe a dq2 nh , sume ea pky baju lawa2,, tang aku je pky t-shirt -.-' . haha, sape yg tatau aku dah keja msti ase aku ny cm tak kena je kan, pky t-shirt bese kua ngn kwn . heyy, uh baju keja okay ^^ . 


tade byk yg aku bole cakap sbb sekejap sgt aku spend time ngn dyorg . hanya smpat men boling je ,, tp berbaloi a gak w'pun mrkh aku ciput jehh b'bnding ngn mrkh dq laky =='' . 






firstly, thanks kpd Nur Akma yg belanja big apple,, maseh ~ sedap weh, lebih2 lagi kau yg belanja :DD .tapi lagi sedap kan if kau yg wat sndiri nh sume ;) . yelah, airtgn kau sgt susah meyh mao rasa :) ,, dan, terimakasih jugak sbb tmn aku b4 aku g keja ritu . terharu meyh :'D ,,




jugak thanks a heap kpd si Fashe Yusoff yg w'pun dia dtg lmbt tp byk sumbangan gak dia nh . nak je sebut satu2 tp tak bolehlah,, nty dia kembang, susah ! :PP . haha . papepun kau ! asal lmbt ha? tak smpt kita nak dating kan ;D .




juga kpd pakcik ikwal yg tak pernah lupa kwn dia,trimas :) . hehe, sory buad yg lain tp memula aku egt dia nh dq sombong tp bila dh lme2 knl nh, aku tau satu bnde sal bdq nh ; dia takkan pernah lupa kawan :') . heyy, aku syg sume kwn2 aku okayy, jgn tacing2 lagi sudaa ~ hahah,, weh, mseh sbb tlg rncg uh sume . sory tau sbb aku tak dpt join korg lme2,, bkn aku taknak tp aku kerja so half day ny un bg aku dah kira alhmdulillah a :D . 




knl tak mamat baju biru nh? hm, dia nylah abg bongsu aku . abang? err, hello,, i lagi tua okay (opss,, tapi masih muda ya ;D) :PP ,, nama dia faizal, kalau korg nk kenallah . sanah helwah bro ! kau dah besar meyh, sume keputusan kau kena try choose sendiri.,, mak dah taley nak tlg lagi dah [tetibee] . haha,, tade a, gurau sntai je ny . beb, sory sbb skjp jeh ley lepak ngn korg terutama kau. yelah, kesian kau kan. dah la ktorg nak smbut bday kau, tetibe aku tade tak best a nty (hahah, perasan jeh aku ny !) .. papepun, may you face your life with gayness , semoga Allah sentiasa memberkati hidup Mohd Faizal Muhd Zahid fiddunya wal akhirah, wa arju an yakuunu annajah mulkina , amin ! 
















dan tak lupa buad mereka yg sudi luangkan masa bersama ; princess tiya, anyn gemoks, djah, cypah, annur, syauqi, safiq rahim ;PP , ameng, beyon, iqbal haq, anyum ,, dan ... oh ye, haqah ! haha,, nme dia trisha lahh ==' .



heyy, jgn pndg gmba aku,,pndg bdq uh yg pky tudung pink uh -.-'' ,, tu la trisha , adik iqbal haq . haha,, comel kan, macam aku ;D . tak smpy seminit aku mcm dah rapat ngn dia . tak kekok pun dia ngn ktorg ,, abg dia tgk pun terus elg risau dia . heyy iqbal,lainkali bwk adik kau ny sekali ! 


hm , asenye tu je kot yg aku nak koba . sory la sbb aku cite cm tak best je, dh lme tak menaip nh so uh yg tade idea uh . klau nk cite lain ce googling blog dq2 nh . aku de letak link uh sekali ngn nme dyorg ,, cbe a usha ea,, aku cite kali ny mmg tak best [aku rasalah] so, enjoy jelah :') ,,


oh ye, aku terlupa . buat mse skrg aku nak on9 lelame pun dah susah ckit . mungkin sbb kerja kot, aku dah krg bersosial . maaf, sbb tade entry baru utk dipost lg ^^' ..


serius tak tipu, aku syg korg !,
dehearty_roses .


http://Surveys-Faq.com?ref=2642181 <-- :')

No comments:

Post a Comment