Followers

Thursday, February 16, 2012

Love Letter ^^

In the name of Allah :)



*[smbil menghirup udara pagi] ,, segarnya pagi ni . Alhamdulillah, Allah masih memberi ruang dan peluang utk kita terus memperbaiki diri ke arah husnul khatimah . Di sini saya ingin memberitahu anda 1 benda yg kdg kita tak perasan pun benda uh . so saya berasa terpanggil utk share dgn anda perkara tersebut ^^ .



nampak tak? boleh view di page lain .
inilah yg saya nak share . 10 Perkara Yg Boleh merosakkan Otak . heyy, priceless kot otak kita nih , tak boleh cari ganti . Otak ni bkn mcm organ dalaman kita yg lain, boleh transplant lah bagai . kalau uh otak kita, forever it will be . Nak share ngn org lain? No way ! Sekali berderai, nyawa pun melayang . So sbnrnya nak cakap kat sini, Love your Brain. jgn persiakan apa yg Allah dah bagi . Hargailah ia before it's too late .



dear little ,
dehearty_roses :)

No comments:

Post a Comment