Followers

Tuesday, March 20, 2012

bila yang ditunggu kembali tiba ~,~'

buah anggur buah strawberri,
selamat pagi :D

.
.
.

saya juga manusia biasa,
insan kerdil lagi hina,
tak punya kekuatan luarbiasa,
cuma aksara penghambur jiwa,
namun,
dalam setiap kerdipan mata,
ada kata yang menyapa,
ada rasa yg melonjak,
'wake up pipo !
mana pipo yg dulu?
mana pipo yang tabah?
mana pipo yg kental?!
mana, mana???'
tersentak .
 benar ,
saya kehilangan diri saya sendiri ,
selembut bayu semilir ,,,
kembalilah kepadaku SPIRITKU !

=.='
jangan kembali rebah,
jangan terus lantang,
esok,
perjuangan baru bermula ,
bangkitlah .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

harap our results fulls of flying colors as them :')

td ada post kat fb :

'semua, relax . percaya pada diri . kita kan dah buat yg terbaik, so kenapa nak worry? no need lah . tenang . jgn gelabah . doa banyakbanyak , tu salah satu jalan . senyum :) , ingat Allah . inshaAllah, apa yg kita inginkan akn tercapai . andai tidak, bersyukurlah krn Dia Maha Mengetahui apa yg lebih baik utk kita ~ ^^ '

gaya macam cool je kan?
tapi dalam hati,
Masha-Allah,
berdebar bagai nak rak,
macam nak luruh jantung ny .
esok,
esok penentu segalanya,
penentu masa depan kita,
penentu arah tujuan kita,
penentu imej kita ,,
semua mengharap pada yg terbaik,
dan begitu juga saya ,

kita dah penat lelah kan before spm dulu?
bersengkang mata,
berpeluh resah,,
semua hanya semata-mata nak skor SPM,,,
so kenapa nak risau?
yakin okay,
yakin bahawa memang confirm esok kau dapat keputusan 11A++ !
yakinlah .
jangan tinggalkan sepi keyakinan itu,
kuatlah,
andai yg diharap,
tenggelam bersama punca ..
Allah Maha Perancang,
Dia sebaik-baik perancang ,
ukirlah senyuman ,
teruskan tersenyum :) ,
hilangkan gundah ,
jangan tewas pada emosi ,
kau kan terus berdiri ^^ .

p/s : may success will be ours, ameen :')

i wanna touch the sky,
pipo .

No comments:

Post a Comment