Followers

Wednesday, March 7, 2012

Segmen - Tambah follower sampai pening !

Hoho .
Cik Yaya ada buat segmen tambah follower .
buat Zamani, thnx for the link :)
korang pun boleh join gak .
klik banner kat bawah tu .
selamat mencuba, 
semoga follower bertambah :D



heyy ,
destini.hlovate .

13 comments:

  1. Thankz join .

    Ni list peserta , Slmt berblogwalking smpai pening .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segment..cute blog BTW!

    http://dotscomel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang same...
    jemputLah ye...
    http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  4. hai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

    ReplyDelete
  5. from same segment
    http://kidichi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  6. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    do visit me n follow k

    ReplyDelete
  7. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  8. singgah dan follow dtg dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  9. follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. follow dr segmen yg sama

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  12. [ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
    1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

    2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

    3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

    ..................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    ..................................

    jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

    ReplyDelete