Followers

Saturday, May 19, 2012

can't get you off my mind ~

buah mengkudu belimbing besi,
makan guna sudu, better guna jari :D

ny untuk semua umumnya,,
tapi khusus untuk divadiva dan YB 5 ghazalian :')

23 mei ny, Faizal masuk Usim . sekali ngn Fea . mgkin gak ngn Nysah . 
course Tamhidi Sains dan Teknologi .
ouh ouh, sangat jeless .
tapi takpe, He really does know the best for me.
mungkin lepas matrik ny, ada rezeki pulak nak fly,
haa, sape tau kan :D [aminnn !!!] .
apeape pun, take care yea walaupun dokek yo kek nilai haa .
haha ~

then, Amirul Azam + Ikwal .
both dpt Uitm, engineering .
azam dpt kat kat Penang haa, kat bukit mertajam.
fuhyoo, jauh nya ~~
Ikwal ? entah, tak sure lah pulak.
tapi papepun haa, gigi tu gosok biar putih,
senyuman tu biar ikhlas,
sbb nanti bila nak senyum tak rasa segan,
yela, nak sembunyikan apa yang dirasa .
* :') , dah biasa buat cmtu. hehe .

Iqbal haq dpt form 6 , tapi dia ada mohon DQ gak .
taktau la dpt ke tak, tak dgr cerita ouh .
T.T ,, rindunya nak dengar hujah beliau ~
copo a.k.a. Muhd Safiq pulak , 
-.- ., tatau lah nanti dia g mana ,
haha, tak rapat sgt ouh ngn dia,
tapi yelah, takpe la.
nak berkawan ny tak kisah cmne kan.
dan bagi aku,
once we befriends, forever it will be :') 
kot kau confirm masuk matrik pilah nanti,
jumpa kat sana ya ! :D

err, macam terlupa lagi seorg YB ,,,
haa , bangel ! yeah !!
dia dpt Uitm ouh, course fisio , tapi taknak g .
sbb katanya, diploma takes 3 years ,
tak macam matrik, setahun je .
haha, jumpa lagi kita ya,
takleh pisah rupanya 5G ny :P

akem pulakk,,,
akan fly ke Mesir,
yeah, saya pilotnya :P . ahaha .
T.T , tak lama je lagi akem, bulan 9 nanti .
huaa .
masing-masing dah berpisah .
jauhnya lah pulok kau merantau .
tapi takpe, insha-Allah, ada rezeki nanti kitorg join kau .
beyon pun dah semangat dah ny *ahaha, tetibee ~
dia ajak target 4 flat ,. 
yeah 4 flat, tunggu kami !
if the chinese can do it, why not us ? :D

them yang bakal masuk matrik pilah nanti .
wahh, nanti kita jumpa lagi :D
sobsob, tapi apepun, dah takleh bina kenangan dulu,
sbb ,,,,,
zaman dah berbeza ,
watak dah lain. mampu ke?
nanti karang menangis dalam senyuman,
semata-mata sbb rindukan memori kita :'( .
jgn diingatkan sekarang, nanti rindu ~
susah nak fokus blaja,
abih laa faizal fea azam ikwal haq pqah akem wawa fashe nysah nanti,
tak dpt nak fokus blaja sbb dq matrik dok seruseru nama dyorg ~
hahaha .

list of them in matrik pilah :
Khadijah Sabirah [temporary]
Hanin Izzat [kot .]
Safiq Zahel [tak sure ouh] .
*sila klik pada nama untuk ke FB mereka ^^ .

T^T . I'll really miss you, .
sangat-sangat akan rindu.
do the best walau kat mana pun ,
insha-Allah, jumpa lagi 10 tahun !
doakan kejayaan bersama eh .
teringin nak jadi hebat macam korg .
yeahh, tak caya ke korg hebat ?
PERCAYA JE :D . hehe , .

**********************************
to them yg mengenali , terutamanya lah .
I don't care where you guys further your study ,
but what I care is your life .
your deen . jaga agama tu .
jaga solat tu, jaga akhlak tu.
I am not there untuk selalu tegurtegur korg.
cuma boleh kasi nasihat di alam maya je 
[ececehh, dah macam mak dah -.-] .
hm, ny nasihat untuk diri sendiri gak .
oh khilafnya aku ~
but just don't forget me !
kenang daku dalam doamu :')

moga tali persahabatan ini terikat mati, insha-Allah .


p/s : saya TAK PERNAH MENYESAL atas pertemuan kita, perkenalan kita, perselisihan kita, perhubungan kita, perpisahan kita ,,,
kerana saya tahu Allah dah temukan saya dengan orang yang hebat macam AWAK ^.^

keluli besi,
Afifah Hanani .

2 comments:

  1. salam...pemenang contest aku sebuah blog da diumumkan...tgk sini ye... :)

    http://kamilkata.blogspot.com/2012/05/pemenang-contest-aku-sebuah-blog.html

    ReplyDelete