Followers

Saturday, June 2, 2012

new life begin :')

buah cempaka bunga ros,
jatuh tangga lap hingus -.- .

its have been a week i am enrolling Matrikulasi Kuala Pilah .
ada sesape sama tmpat , sila angkat kaki anda ,
mekasih :D

mungkin dah rezeki kat situ ,
sbb tu tak dpt U ,
tak ape, He knows the best for me right ?
matrik ny plus minus je mcm form 6 dan asasi tu semua ,
setahun je kan , setahunn je 
[trying to think as positive as I can]
and I got Science courses modul I .
kita sama modul ke ??! wahh :D

senanye,course sains ny ada 4 modul :
I : MT, KIMIA, BIO, FIZIK .
II : mt, kimia , fizik, sains komputer . 
III : mt, kimia, bio , sains komputer .
IV : will be unlocked later ^^'

rasa beruntung sbb dapat modul I [takleh pilih sendiri modul]
sbbnye, kalau takde rezeki nak dpt 4 flat,
at least pihak U akan kasi course yg bwh2 sikit
ada kaitan sikit dgn subjek kita..
contohnya kalau tak dpt course perubatan,
mgkin dpt farmasi, pergigian, engineering ~
byk pilihan kan ?
sbb itu lah , I wanna stay in this course .
taknak tukatuka .
walaupun rasa cm slack je kimia =.= ,
tapi ny cabaran !

seminggu i am being oriented,
 fehh fehh fehh , penatt ~
tido tak cukup ..
tapi tu baru je sikit kan .
banyak lagi yg nak kena korbankan , 
ayoyo, dh mcm nak spm lah pulok .


maaf kalau tak berapa jelas . tgkp gmba guna webcam je..
that is my matrik card .
ohoho , starting melangkah ke alam dewasa,
perlu tabah sentiasa T.T .
setahun i'll be there , yes, only for one year,
and so, strive for 4 flat !!
and my study group members,
jgn lupa luangkan masa, kita revise sesama :D

4 flat, here I come !,
destini.hlovate .

No comments:

Post a Comment