Followers

Sunday, September 16, 2012

berubah fasa .

buah beri, buah strawberi ,
assalamualaikum, selamat pagi ^^

27 January .
lagi 5 bulan = 3 tahun perkenalan kita .
sekejap je kan .
aku ingat lagi, masa mula-mula aku enroll sekolah tu ,
pemalu yang amattt . aku diam jehh kat tempat aku.
masa minggu pertama kitorang balik,
kau orang pertama yang tegur aku dalam fb ;

'Assalamualaikum , kau budak baru smkap kan, kelas 4k?'
"wa'alaikumsalam . aah ."
'ouh, kalau macam tu, welcome to the club :)'

frankly speaking, aku tak kenal kau yang mana satu.
lebih lebih lagi kau guna nama tokoh islam kat fb kau,
lagi la susah aku nak kenal kau -.- . muka kau pun aku tak cam.
sampailah satu hari barulah aku tahu nama kau adib .
haha . aku cuma tau nama je pun wehh . 
muka kau masih sama-samar dalam ingatan .
aku taktau kau yang mana satu tapi takpe la.
namapun satu sekolah, lama-lama nanti kenal lah kan ^^ .

setahun . 
setahun aku ambil masa untuk kenal nama + muka korang .
guys terutamanya . dq perempuan aku tak kisah sangat,
dah selalu jumpa kat aspuri, kan kan :) .
mungkin, faktor yang menyebabkan aku amik masa yang lama is because,,
jarak kelas kita yang totally far apart from each other .
rasa macam boleh buat explorace pulak . haha .
tapi mujur masa form5 kelas kita selari .
senang sikit aku nak cam korang .
walaupun mungkin macam dah lewat sikit..
yela, kita dah nak habis sekolah, aku baru nak kenal korang
aish, dunia dunia *sambil menggelengkan kepala .

sekarang .
masing-masing belajar tempat lain-lain ..
matriks, U, pra-U , stret terus degree ~~ hm.
you know what, dalam banyak-banyak kwn lelaki kat sekolah tu,
hanya dengan kau yang aku paling rapat ,
taktau macam-mana / bagaimana,
it is just happen .
terasa seolah-olah kita dah lama kenal .
tapi mujur aku masih mampu ingatkan diri aku,
heyy, kita tak semahram ! =='
mujur .

heyy .
aku rindu kau . tak tipu . aku rindu korang .
sangat .
kadang-kadang sampai hilang fokus aku .
takboleh belajar . mood tarak ):
aku selalu alaminya , maksudnya,
aku faham apa yang kau rasa sekarang .
terus kuat wehh . aku rindukan semangat kau yang dulu .
terus tabah wea . 
Oh Allah,moga kau sempat ketemukan kami,
sebelum masing-masing menamatkan zaman bujang mereka 
ameenn ~~ :'( 

written by :
dehearty_roses^^

No comments:

Post a Comment