Followers

Friday, May 10, 2013

NOKTAH :)

buah pala buah kedondong,
Assalamualaikum :DD

bersempana Maulidur Rasul yang masih terasa sengatnya, ajk CoMMaNS telah bersepakat untuk mengadakan variety activities antaranya : pertandingan nasyid , kursus sembelihan , perarakan Maulid Nabi , pertandingan banner Maulidur Rasul antara blok , madih perdana , ceramah 'Tears of Palestine' , qiam + sahur + iftar perdana , dan banyakkk lagi ! salah satu acara yang kami sertai ialah
Pertandingan Nasyid :) .























PICTURES TOLD EVERYTHING :')

*maaf sbb kena teleng kepala untuk tengok certain gambar uh*

'kami' yang saya maksudkan ialah budak aras saya sendiri . senang kan bila sertai acara camni dgn budak aras . senang nak berlatih ~ and frankly speaking, saya sangat-sangat terhibur dengan persembahan kami walaupun kami tak menang untuk ke peringkat seterusnya :') . ahhh , rindu pulokk nak nyanyi sesama ramai-ramai :( . 

p/s : thanks a heap atas kerjasama yang korang berikan sepanjang latihan kita walaupun masatu semua busy dengan assignment yang diberi . saya sangat-sangat hargainya :') .


yours truly ,
:)

4 comments:

  1. Salam afifah :)

    Memang korang pilih tema hitam merah ke baju? hehehe

    Oh ea, nyanyi lagu apa? lana last join nyanyi nasyid ni, time sek men..huh,lama benar dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam . aah , tema merah hitam :)
      kitorg nyanyi lagu kekasih Allah .
      :') , best kan nasyid? tenang je jiwa nyanyi ..

      Delete
  2. Lawa lah tgok hitam merah..
    Btw nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :') .
      ouh , baru start berblogging rupanya . okay ^^

      Delete