Followers

Wednesday, July 24, 2013

teka silang kata.

labu labu labi,
selamat pagi ! :3

Assalamualaikum sahabat semua ~(^.^)~ . como esta?
hoho. macam2 bahasa keluar sekarang nih. takpe laa, ilmu baru :)

pagi tadi selepas pipo and syu me'release'kan new post di laman sesawang muka buku, En. Hafiz pun ikut join sama . ehh , sape dia tu? haa, ini yang nak kenalkan nihh :D

Name : Muhammad Hafiz bin Abdul Aziz
Age : sweet 19 :3
D.O.B : 6th October 1994 (hmm, tak lama je lagi tu. sempat lagi nak fikir hadiah ape nak bagi kat dia. ahaha)
Address : Nilai :)
Link : http://hafizurameshimisimovic10.blogspot.com/


2 tahun beliau meninggalkan dunia blogger atas personal reasons dan kini

tough :')

ikan salmon masak asam,
Selamat Malam ! ^.^


Assalamualaikum , o-haiyo gozaimasu?
hoho . harapnya sume baik-baik belaka :) . Nak nak di bulan Ramadhan ni . 15 Ramadhan . alhamdulillah sbb kita diberi keizinan untuk merasai Ramadhan tahun ini sehingga kini :') .

oh iye. sebenarnya post kali ni nak promot blog seorang sahabat . tapi mari kita kenal siapa dia :D

Name : Muhammad Syahril Syuhada bin Rosli :)
Age : 19-year-old
D.O.B : 30 July 1994 (jangan lupa post kan hadiah untuk dia ! eh, skali dgn duit raya tau !! XD)
tempat tinggal : Bahau :3
Cita-cita : nak jadi macam Mr Crab. penuh dgn usaha untuk capai cita-cita dia ! (ops. nihh reka sendiri jehh. hoho)

dia bukanlaa baru sangat dalam dunia blog nihh tapi dia cuma dah lama tak menaip post untuk blog lama dia . yeahhh , kunkun

Monday, July 15, 2013

Keperluan di universiti :3


A)KEPERLUAN BELAJAR

1)Dalam pencil box : pen(pen biasa dan penwarna),pensel,pembaris,pemadam, pembaris,gunting, pisau,correction paper,klip kertas,punch,salotep, glue,highlight,stapler&ubat stapler,calculator,pen marker,jangka lukis,set geometry

2)Kertas : kertas A4,kertas exam,kertas graph,kertas warna,kertas mahjung,kertas lukisan

3)keperluan lain : pendrive,cd kosong,buku latihan,lab coat,kamus,fail,pembalut buku,pembalut hadiah,laptop,broadband,water colour,pencil colour


B)KEPERLUAN MANDI ATAU MEMBASUH dan MENYIDAI

1)Ketika mandi :

Wednesday, July 10, 2013

speaking test :)

Amir Azienuddin daddy Hanum,
Assalamualaikum ! ^.^

9th of July :)
in short story, that day was the day of my speaking test. okay, terasa sedikit gelabah. sedikit neves. sume benda tak jadik ==' . but alhamdulillah, a friend of mine gave me his support. thank you peeps :') . tapi yang tak tahannye depa kata Muet den band 6, confirm! =..= . den tak pandai English laa T.T .


there were 2 examiners. 1 Malay-man, 1 Indian-woman. and yes,