Followers

Friday, November 29, 2013

drawing about the missing part in our drama :3

buah nangka lemak manis, 
assalamualaikum selamat pagi!! ^.^ 

haritu ade teraiii melukis. oho. terai je ehh. tapi fiuhhh,  letih taukk. i just draw a simple drawing tapi itupun dah guna banyak keringat -.- . hadoi. acanelaa depa kartunis uh sume mampu bertahan melukis berjam jam, malah berhari2?  choyy ! mmg gua takkan smbbung degree dlm kos ni ahh. takde  chemistry ouhh. hahaha.

btw bout the drawing. ia mengisahkan tentang
risikan othman terhadap pipo. yeahh. ini drawing hanya melibatkan budakbudak geng drama je :3 . tapi ......... segan lahhh. lukisan tak lawa :'/ .
tapi ....  takpelahh. a wise man once said to me, kartunis tu sume pun bermula dpd lukisan yang burokk gak so chill :) . yeahh. thank you beb for the advice. so, this is my drawing.



it is not that pretty but yeah, i am still proud with myself :) .

" tak semua orang salah, tapi tak semua orang betul. selongkar, sebelum cetuskan perdebatan "

sincerely,
pipo ;)

4 comments:

  1. Po, serious cantikkk kartun yg po luks ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Janganlaa ckp sbb nak sedapkan hati. Huhu. Btw thanks :)

      Delete
  2. pipo! assalamualaikum. comel laa lukisan pipo. haha.
    mula2 syu melukis, macam ni jugak. tapi sekarang, err. same jer. haha.
    semoga terus improve dalam drawing nih. huhu

    ReplyDelete
  3. Nice entri ! hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
    BLOG AIN DISINI
    follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete