Followers

Wednesday, July 24, 2013

tough :')

ikan salmon masak asam,
Selamat Malam ! ^.^


Assalamualaikum , o-haiyo gozaimasu?
hoho . harapnya sume baik-baik belaka :) . Nak nak di bulan Ramadhan ni . 15 Ramadhan . alhamdulillah sbb kita diberi keizinan untuk merasai Ramadhan tahun ini sehingga kini :') .

oh iye. sebenarnya post kali ni nak promot blog seorang sahabat . tapi mari kita kenal siapa dia :D

Name : Muhammad Syahril Syuhada bin Rosli :)
Age : 19-year-old
D.O.B : 30 July 1994 (jangan lupa post kan hadiah untuk dia ! eh, skali dgn duit raya tau !! XD)
tempat tinggal : Bahau :3
Cita-cita : nak jadi macam Mr Crab. penuh dgn usaha untuk capai cita-cita dia ! (ops. nihh reka sendiri jehh. hoho)

dia bukanlaa baru sangat dalam dunia blog nihh tapi dia cuma dah lama tak menaip post untuk blog lama dia . yeahhh , kunkun
-story itu blog baru dia. that's what i wanna tell ya (berterabur tutur kata ==') .

mai laa singgah blog dia, tinggalkan kumen , tolong promot blog dia kat tempat lain ke :) . yeahh, bagi dia sapottt !! ^.^ .


I am the photographer :3

saje nak tunjuk gambar tu . hehe.
waktu gambar tu diambil, kitorg tak kenal lagi . kebetulan je berada dalam majlis yang sama --> Majlis Graduasi KMNS .
dia seorang ketua kelas :) whilst i am PRD's member ^^ . oh ye, that Chinese boy is also Prd's member ! and he is my classmate !! yeahh , seorang classmate yang sangat ohsem !
suka sangat kawan dia :') (oh ye, nama dia Lee Wei Jia) . eheh, kita dah tertukar topik. perasan tak? hoho.

''Full pockets teach you nothing, but empty pockets teach you million things !''

thanks for the reading :') .
adios amigos . den blah dulu :3

8 comments:

  1. assalamualaikum. thankz pipo for supporting me. h0h0~
    btw, pic tu nmpk slekeh. huhu :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam :) . haha, no biggie lahh kawan ! ^^ .
      pic tu nampak selekeh? takpe, asalkan hensem :3 #ehh .

      Delete
  2. seronoklah syu.. ada org puji.. huhu.. di promote lagi tu.. macam jual org pon ada.. haha..

    ReplyDelete
  3. Suam menyinggap dlm hati pipo promote syu yg mesti berada di awangan. Teeett haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . khayalan dimatikan . sekian terima kasih :p .

      Delete