Followers

Tuesday, April 22, 2014

JUST BE GAY!

buah nangka buah mengkudu,
assalamualaikum tumbukan padu >.<

























*gay = happy*

A : why did you enter here?
B : because i want to encounter new experience, new culture, new environment. dah ada org nak support, rugilaa kan kalau tak grab peluang ni :).

nak dipendekkan cerita, aku sekarang belajar di ucsi university, salah sebuah universiti swasta di Malaysia. aku dapat tawaran upu, tawaran ucsi pun aku dapat, but I chose to be here. why? 
because of the reasons stated above.

dari aku kecik sampai aku besar, sekolah melayu je yang aku pergi . sk , sma, smka . dan bukannya sjkc , sjkt . different.
di sana aku merasa bagaimana rasanya dipuakkan, dicakap-belakang, dikutuk , diumpat, aku merasa keikhlasan yang diolok-olokkan (if you know what i mean). 
I also felt how people treat you when they know you like their crush -,- . aww, itu baruje crush, belum yang sah lagi hadoi . fenin.
ini salah satu reason utama why i wanted to be here.
and i felt the difference! ^^

nak dipendekkan cerita lagi, aku amik degree chemical engineering . namapun engineer, how can you not encounter even one man in a day? how can you ever not talk to them even for a second? how can you ignore them whilst you are in the same group with them? and how can you walk arrogantly while they, friends, are the one who would help you the most?

aku bahagia begini :')
kawan dengan budak lelaki tak semestinya kau mesti jadi lelaki . just be yourself, respect yourself, eventually they will respect you regardless of how you react and wear :).
well, ada bezanya mingle with boys and girls . it's hard to explain unless you feel it yourself.

aku dah rasa bagaimana rasanya perasaan itu. anda bagaimana? :B


data created by,
imnyhlovate :)

1 comment:

  1. I'm happy to see u happy. Selagi ada kehidupan selagi tu kita tempuhi pengalaman. Pengalaman yg mematangkan. Pengalaman yg mendewasakan. Gud luck kak pipo :)

    ReplyDelete