Followers

Saturday, May 30, 2015

Love Is The Moment

Hola, assalamualaikum :3

sihat semuanya? 
aku kat rumah sekarang, setelah 4 minggu bertarung sem baru fiuhhhh. alhamdulillah, feeling bahagia dapat balik rumah :).

Hm. aku malas nak cerita pasal ni, but then, takpelaa. mungkin dengan meluahkan, aku dapat melupakan :).

you know, aku takpernah rasa selelah ni bila belajar.
Dulu, 
aku sangat rajin belajar. Ada masa lapang je aku bukak buku.
Ada masa lapang je, aku hargai hidup.
ada masa lapang je, aku tersenyum. Ikhlas :)

sekarang, beza sangat dengan dulu.
aku masuk bilik je rasa macam nak online.
rasa macam nak lay down dan fikir kenapa life kat U aku rasa lelah?
rasa penat?
rasa nak give up??
aku belajar pun dah tak fokus.
aku hilang 'aku' yang dulu.
T___________________T
Mungkin kerana hati.
hati aku hitam.

inshaAllah, perlahan-lahan aku bangun,
walaupun aku keseorangan :')

Friday, May 8, 2015

BestMobile di sini! Jangan Lepaskan Peluang!

Assalamualaikum semua! Hi kawan, sihat?
Saya kembali untuk perkenalkan BestMobile. 
Taknak cakap lebih, semuanya ada diterangkan di website.
Apa tunggu lagi, rebut peluang sekarang.
Pendaftaran Percuma!


Klik di sini!

Saya sudah, anda bila lagi? ;)