Followers

Saturday, November 30, 2013

Kakiku Patah #3

Gelap . Tanpa walau sekelumit pun cahaya. Aku rimas !
'Ish, apebenda yang tindih aku nihh? Hadoi!! Macam takde tempat lain je nak landing!', sambil tanganku lincah mengalihkan segala benda yang tindih aku tadi. Erghh, kotak je punnnn rupa-rupanya. Buat cuak aku je fikir tu apebenda haih.

Kaki kemudiannya kuhayun dan kutalakan pandangan ke sekeliling. Aku kecilkan pandangan. Dan kukecilkan lagi. Lampu tidur, buku-buku, meja belajar ... segalanya macam pernah kulihat! Ya, tempat ni

Friday, November 29, 2013

Kakiku Patah #2

Subhanallah. Lazuardi warna langit petang ni. Gabungan warna merah keorenan, dicelup sedikit dengan warna kuning, langit tersebut kelihatan sangat cantik :'). Angin pula sepoi-sepoi bahasa seolah-olah memahami bahawa sesungguhnya hamba Allah yang seorang ni sangat-sangat memerlukan ketenangan.
Ya, ketenangan.

Sore tadi, kami berbalah. Aku dan kakakku . Arghhh, aku lupa kami bergaduh tentang apa ! Otak tengah berserabut hishh!! Karena itu aku lantas

Kakiku Patah #1

Aku toleh ke kanan . Dan kemudian ke kiri . Aku pandang abang. Dan kemudian ke kakak. Dan situasi itu berulang-ulang sehingga aku merasa penat sendiri .

"Kenapa abang dengan kakak buat keputusan untuk adik? Adik tak cukup besar ke nak buat keputusan sendiri?? At least mintak laa pandangan adik dulu.. Ini melibatkan hati dan perasaan tau tak !  ", Julia menyeka airmata yg mengalir. Sedihnya bila biological family buat kita macamni. Macam kita nih hati batu pulak . Tak fikir perasaan aku ke?? Wuuwuuu. Umi, abahhh ... If only

drawing about the missing part in our drama :3

buah nangka lemak manis, 
assalamualaikum selamat pagi!! ^.^ 

haritu ade teraiii melukis. oho. terai je ehh. tapi fiuhhh,  letih taukk. i just draw a simple drawing tapi itupun dah guna banyak keringat -.- . hadoi. acanelaa depa kartunis uh sume mampu bertahan melukis berjam jam, malah berhari2?  choyy ! mmg gua takkan smbbung degree dlm kos ni ahh. takde  chemistry ouhh. hahaha.

btw bout the drawing. ia mengisahkan tentang